Hur går det till?

Digital Search erbjuder tjänster inom Google Adwords, Bing ads, Facebook, Instagram, Linkedin, sökmotoroptimering (SEO), konverteringsspårning, samtalsmätning och webbutveckling.

Vi har över tio års erfarenhet av digital marknadsföring, vi har lärt oss att varje företag är unikt, alla har olika behov och behöver olika lösningar. Vi vill förenkla och hjälpa er att nå era mål. Vi ses gärna över en kopp kaffe för att fortsätta dialogen. Boka in mig!

 

De olika stegen:

Steg 1

Behovsanalys/Mål

Vi träffas och går igenom era behov och vad som är viktigt för er. Sedan tar vi fram gemensamma mål för annonseringen för att utvärdera resultatet.

Steg 2

Förslag

Förslag skapas utifrån den informationen vi tagit del av från vårt tidigare möte. Väljer ni att gå vidare i det här steget, skakar vi hand och påbörjar vår resa.

Steg 3

Uppföljning

Hur ska ni som kund veta om er annonsering är lönsam? Når vi våra mål? Varje månad får ni en rapport om hur er annonsering har gått. För oss är det viktigt att ni vet vad ni investerar i och förstår vad ni får ut av er annonsering.

Våra tjänster

Vi vill förenkla och hjälpa er att nå era mål.

Vårt mål är att hjälpa er att förenkla och nå era mål. Vi ser till att vi når resultat med hjälp av vår erfarenhet och mätbara resultat. Vårt fokus är kunden och affärsnyttan, vi har lärt oss att varje företag är unikt och har olika behov. Vi skräddarsyr olika lösningar och tar gärna en kopp kaffe för vidare dialog.

Vill du ha mer information

Vi ses gärna över en kopp kaffe för att fortsätta dialogen. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!
    ”Vi får den spetskompetens som vi saknar inhouse”

    Anesa Dzamastagic, Stiftelsen Friends

    Vi uppdaterar oss regelbundet med
    certifieringar och nyheter.

    Vi uppdaterar oss regelbundet med certifieringar och nyheter.