Sökmotoroptimering – SEO

Vad avgör vilken placering man får på träfflistan på google? Låt oss bli er SEO byrå inom Sökmotoroptimering.

Google vill idag visa så relevant träfflista för användaren som genomför en sökning. Det här innebär kortfattat att vi hjälper er att få en hemsida som sökmotorn anser är relevant och prioriteras i träfflistan. Det här är ingen quickfix utan ett långsiktigt arbete som alltid kräver förändring då Google ofta gör om sina algoritmer. Det handlar om att göra hemsidan lättare att förstå för både besökare och användare samt sökmotorerna. Med hjälp av olika formler (algoritmer) rankas hemsidor för att hamna i träfflistan, vilka faktorer tar sökmotorerna hänsyn till? Det är här vårt arbete börjar! Google släpper ofta uppdateringar som Panda eller Penguin som över en natt ändrar resultatet i den organiska träfflistan. Hur ofta kollar ni på sidan 2 i träfflistan?

Idag klickar cirka 70% på den organiska träfflistan. Även om ni finns med i toppen med Adwords behöver ni arbeta med sökmotoroptimering för att nå bäst resultat. Först gör vi en SEO-analys av er webb. Efter ni godkänt analysen börjar vi genomföra SEO arbetet.

Vi skräddarsyr en lösning efter era behov kontakta oss för offert.

 

Vi erbjuder följande tjänster:

Sökordsanalys

Målet med sökordsanalysen är att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för.

Onpage

Vi tittar både på sajtens struktur och dess innehåll. Vi hjälper dig att bli relevant både för Google och för dina besökare.

Länkstrategi

Länkar till din sajt är avgörande för hur högt din webbplats hamnar i sökresultaten.

Utbildning

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar till företag och organisationer som vill förbättra sina kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO)

Veta mer om Sökmotoroptimering?

Vi ses gärna över en kopp kaffe för att fortsätta dialogen. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!
    ”Vi får den spetskompetens som vi saknar inhouse”

    Anesa Dzamastagic, Stiftelsen Friends